П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБагато господинь давно готують деруни тільки так - ідеальна страва для обіду...

Багато господинь давно готують деруни тільки так – ідеальна страва для обіду та вечері

Этот материал также доступен на русском языке
Смачні та ситні деруни можна отримати, якщо додати до картоплі звичайний інгредієнт, завдяки якому можна в рази покращити смак страви.

Цим інгредієнтом є м’ясо, а точніше фарш. Деруни з фаршем виходять апетитними та смачними.

Раніше ми розповідали, як приготувати деруни без борошна та яєць.

Інгредієнти:

  • 4 картоплини
  • 1 цибулина
  • 200 г свинячого або яловичого фаршу
  • 2 яйця
  • 3 столові ложки пшеничного борошна
  • Сіль та перець до смаку
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Очистіть та промийте картоплю. Окремо очистіть та подрібніть цибулину.
  2. Натріть картоплю на великій тертці, потім викладіть її на чисту серветку і відіжміть зайву рідину.
  3. У мисці змішайте картоплю, цибулю, фарш та яйця. Посоліть і поперчіть за смаком, потім додайте борошно і добре перемішайте, щоб усі інгредієнти стали однорідною масою.
  4. Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.
  5. Ложкою викладайте масу на сковороду і акуратно розрівняйте її, створюючи плоскі драники. Смажте з обох боків до золотистого кольору приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
  6. Готові драники можна подавати до столу зі сметаною або іншими соусами на ваш смак.

Смачного!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні