П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦей рецепт ви захочете повторити і не раз: рогалики на молоці –...

Цей рецепт ви захочете повторити і не раз: рогалики на молоці – найповітряніші та найсмачніші

Этот материал также доступен на русском языке
Рогалики - це чудовий додаток до чаю, готуються вони легко і швидко зі звичайних інгредієнтів, які є на кожній кухні.

Раніше ми розповідали, як приготувати рогалики на кефірі.

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Борошно – 450-500 г
  • Молоко – 250 мл
  • Дріжджі свіжі 30 г (або 10 г сухих)
  • Вершкове масло – 100 г
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 50 г
  • Цукрова пудра – 20 г для посипання

Для начинки:

  • Будь-яке повидло або варення – 200 г

Приготування:

  1. Налийте в миску тепле молоко, додайте дріжджі, цукор і залиште на 15 хвилин, щоб дріжджі почали працювати.
  2. Додайте до дріжджової маси яйця, сіль, розтоплене масло та замісіть однорідне тісто.
  3. Накрийте рушником або плівкою та поставте на 60 хвилин у тепле місце.
  4. Після того, як тісто підійде, розкотіть його тонко на посипаній мукою поверхні. Поріжте його на трикутники, викладіть на них повидло та загорніть рогаликами.
  5. Викладіть вироби на деко і дайте їм підійти 20 хвилин. Випікати потрібно в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.
  6. Готові рогалики посипте цукровою пудрою.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні