П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: швидкий штрудель – мінімум зусиль, максимум задоволення

Готуємо смачно: швидкий штрудель – мінімум зусиль, максимум задоволення

Этот материал также доступен на русском языке
Класичний штрудель вимагає довгого приготування, найтоншого тіста та тривалого випікання. Наш варіант пропонує спрощену версію вишуканого десерту. Але нашвидкуруч він чудово підійде для домашнього чаювання чи зустрічі несподіваних гостей.

Цей рецепт вам захочеться повторити: незвичайний та дуже смачний торт без випічки за 5 хвилин

Швидкий штрудель

Інгредієнти

Готове дріжджове тісто – 1 пласт, яблука – 3 штуки, цукор – 8 столових ложок, кориця мелена – 1 столова ложка, борошно для посипання, цукрова пудра, олія або вершкове масло – за смаком.

Приготування

  • Яблука вимити, обсушити і очистити від шкірки.
  • Розрізати яблука на половинки і вирізати серцевини з насінням, нарізати м’якоть кубиками.
  • Яблука перекласти у велику миску, додати цукор і мелену корицю.
  • Тісто викласти на стіл, злегка присипаний борошном, і розкотити дуже тонкий пласт.
  • Тісто перенести на деко з пергаментом і рівномірно розподілити яблука. Якщо яблука дуже соковиті, їх можна злегка присипати борошном.
  • Відправити основу штруделю в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
  • Коли тісто підрум’яниться, дістати деко з духовки.
  • Відразу скачати пласт з яблуками в рулет, змастити олією і вершковим маслом і відправити на п’ять хвилин у духовку.

Перекласти штрудель на решітку і дати трохи охолонути.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні