Раніше ми розповідали, як приготувати незвичайне печиво з яблуками.
Інгредієнти:
- 250 мл кефіру;
- 150-200 г цукру;
- 1 чайна ложка розпушувача;
- 150 г вершкового масла (можна замінити 100 г рослинної олії без запаху);
- щіпка солі;
- 500 г борошна;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 100 г подрібнених горіхів.
Приготування:
- Кефір кімнатної температури потрібно змішати із цукром.
- Влити розтоплене вершкове масло, додати муку, попередньо змішану з розпушувачем, ванільним цукром і щіпкою солі.
- Замісити еластичне тісто.
- Присипати стіл борошном і розкотити з тіста пласт, товщиною 1 см, зверху присипати горіхами і злегка качалкою вдавити їх у тісто.
- За допомогою улюбленої формочки вирізати печиво.
- Деко змастити маслом або застелити пергаментним папером, викласти печиво так, щоб була відстань.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
- Все! Ароматне печиво готове!