Субота, 23 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДешево і дуже смачно: хрустке печиво без яєць і сметани – в...

Дешево і дуже смачно: хрустке печиво без яєць і сметани – в магазині ви такого не знайдете

Этот материал также доступен на русском языке
Цей рецепт бюджетного печива знайомий багатьом, хтось його готував, а хтось просто чув. Ні яєць, ні сметани, ні молока, ні навіть вершкового масла не потрібно. Найзвичайніші інгредієнти, один з яких навіть дуже дивний, як для печива, і відмінні ласощі до чаю готові.

Таким незвичайним інгредієнтом є розсіл. Ну як із нього можна приготувати солодке печиво? Виявляється, можна, та ще й яке смачне! Дасть фору магазинному це точно.

Раніше ми розповідали, як приготувати вівсяне печиво.

Інгредієнти:

  • Огірковий розсіл – 12 столових ложок;
  • Цукор – 7-8 столових ложок;
  • Рослинна олія – 12 столових ложок
  • Сода – 0,5 чайної ложки;
  • Борошно – 350 г;
  • Ванільний цукор – пакетик.

Приготування:

  1. До розсолу додайте соду, добре перемішайте, всипте цукор і ванільний цукор.
  2. Влийте олію та перемішайте інгредієнти.
  3. Додайте борошно частинами, обов’язково його попередньо просійте, щоб тісто було повітряним. Замісіть еластичне та м’яке тісто.
  4. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  5. Розкачайте тісто і за допомогою форм для печива або звичайної склянки виріжте заготовки.
  6. Викладіть на лист і випікайте 15 хвилин до золотистого кольору.

Печиво на розсолі виходить смачним і хрустким.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні