Салат “Подарунок Зеленому Дракону” виходить одночасно ситним і свіжим.
Раніше ми розповідали, як зварити буряк для святкових салатів за 10 хвилин.
Інгредієнти:
- картопля – 2 шт;
- грудинка куряча копчена – 450 г;
- огірки свіжі – 2-3 шт;
- яйця – 3 шт;
- кукурудза консервована – 250 г;
- сир твердий – 130 г;
- майонез – на заправку;
- сіль і перець – за смаком.
Приготування:
- Відварюємо картоплю в мундирі та яйця круто і охолоджуємо.
- Нарізаємо картоплю та курку дрібним кубиком.
- Викладаємо на блюдо шар картоплі, злегка підсолюємо його і змащуємо майонезом. Далі кладемо нарізану грудку і теж змащуємо її майонезом.
- Натираємо на крупну тертку огірки та віджимаємо їх, щоб позбутися зайвого соку. Змащуємо їх майонезом.
- Натираємо яйця на крупній тертці та викладаємо наступним шаром, злегка підсолюємо та змащуємо майонезом.
- Викладаємо консервовану кукурудзу і робимо сіточку з майонезу.
- Тремо зверху твердий сир.
- Накриваємо салат харчовою плівкою “в контакт” і прибираємо в холодильник на 2-3 години.
За бажанням салат можна прикрасити зеленню або свіжим огірком, але й без цього він має ошатний і святковий вигляд.
По-новому чи по-старому: якого числа пенсіонери відзначатимуть Різдво – відеоопитування
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування