Яке м’ясо потрібно для фаршу на пельмені
Зрозуміло, буде набагато краще, якщо фарш для пельменів ви зробите самі, а не купите готовий. Так ви точно будете впевнені в якості м’яса. Найбільш підходящим м’ясом для пельменного фаршу вважається жирна свинина і яловичина пропорції 1:1.
Нещодавно ми писали, як зварити буряк за 10 хвилин.
Що додати у фарш, щоб пельмені були соковитими
Щоб начинка в пельменях була соковитою і смачною, у фарш додають:
- крижану воду у співвідношенні на 1 кг – 100 мл води;
- вершкове масло – маленькі кубики треба заздалегідь заморозити і додати під час ліплення.
Також спробуйте не пропускати цибулю, не пускати через м’ясорубку, а просто дуже дрібно нарізати, так вона втратить набагато менше соку.
Харчуємося повітрям? Які продукти можуть собі дозволити пенсіонери в Україні – відеоопитування
Приниження чи допомога? Як сьогодні виживають українські пенсіонери – відеоопитування