Картопля за цим рецептом виходить з хрусткою скоринкою і дуже ароматною завдяки часнику та спеціям. І, найголовніше, такий гарнір готується легко та просто.
Раніше ми розповідали, чи можна їсти їсти картоплю, на якій з’явилася гнилизна.
Інгредієнти:
- 10 середніх картоплин;
- 3-4 зубчики часнику;
- 2 столові ложки олії;
- сіль, перець, паприка – по 1 чайній ложці без гірки;
- куркума — половина чайної ложки;
- рукав для запікання.
Приготування:
- Картоплю потрібно ретельно вимити щіткою, але не чистити. Розрізати на невеликі часточки.
- Посипати всіма приправами та сіллю, полити маслом, добре перемішати, щоб спеції та масло рівномірно розподілилися по часточках.
- Скласти картоплю в рукав, закріпити його з обох боків. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за температури 180 градусів.
- Потім пакет, не прибираючи з листа, розрізати зверху і дати картоплі зарум’янитися в духовці ще 5-8 хвилин.