Інгредієнти:
- Яйця – 2 шт.;
- Кефір – 250 мл;
- Сіль – 0,5 ч.л.;
- Сир – 150 г;
- Ковбаса – 100 г;
- Борошно — 150 г;
- Розпушувач — 0,5 чайної ложки;
- Петрушка – 10 г.
Приготування:
- Вбиваємо в миску яйця, додаємо сіль і ретельно перемішуємо.
- Додаємо кефір, він має бути кімнатної температури. І знову все перемішуємо.
- Натираємо сир та ковбасу на великій тертці, дрібно нарізаємо петрушку і додаємо в кефірно-яєчну суміш. Перемішуємо.
- Просіюємо борошно разом з розпушувачем і додаємо в рідку суміш, перемішуємо. Повинно вийти тісто за консистенцією, що нагадує сметану.
- Викладаємо тісто у форму для випічки, попередньо змащену олією, і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 40-50 хвилин.
- Даємо пирогу охолонути, нарізаємо порційними шматочками і подаємо до чаю.
Раніше ми розповідали, як приготувати шоколадний пиріг без пшеничного борошна та масла.