Якщо ви хочете покращити смак тушкованої капусти, додайте при приготуванні гірчицю.
Раніше ми розповідали, як зберегти капусту до весни.
Досвідчені кулінари радять додати до сковороди з овочем 1 столову ложку приправи.
Що дає гірчиця капусті? Насамперед, гірчиця пом’якшує капусту, у приправі міститься кислота, яка робить овоч м’якшим. Але на структурі це ніяк не відбивається, тушкована капуста з гірчицею точно не перетвориться на кашу.
Важливо відзначити, що гірчиця покращує смак страви. Вона надає тушкованій капусті пікантності та гостроти.
До речі, додавати гірчицю можна не лише при тушкуванні капусти, а й заквашуванні. Смак у квашеної капусти буде незвичайним та цікавим, вам точно сподобається.
Крім смаку гірчиця також трохи змінює колір продукту, тушкована і квашена капуста набувають дещо жовтуватого відтінку.