- Сезонні страви: гарбузовий пиріг – цвях американської кулінарії.
- Сезонна кухня: як приготувати фарширований м’ясом гарбуз – на запах збігуться сусіди.
- Сезонні страви: готуємо на сніданок, на вечерю неперевершені деруни.
Запікаємо гарбуз у духовці
- Візьміть мускатний гарбуз, наріжте кубиками.
- Перемішайте шматочки гарбуза з оливковою олією, сіллю та перцем, подрібненими травами (чебрець, розмарин або шавлія) та медом (за бажанням).
- На великому металевому деку рівномірно розкладіть шматочки в один шар і запікайте 30-45 хвилин при температурі 200 градусів, поки гарбуз не стане м’яким і злегка не підрум’яниться.
Якщо будете використовувати мед, обов’язково застеліть деко пергаментним папером.