До речі, майонез можна замінити сметаною. Або ж приготувати домашній майонез.
Інгредієнти:
- тонкий лаваш – 2 шт.;
- морква по-корейськи – 200 г;
- сир плавлений – 3 шт.;
- майонез або сметана – 100 г;
- часник – 2 зубчики.
- зелень петрушки, кропу.
Приготування:
- Сир потрібно натерти на середній тертці, а зелень дрібно нарізати. Часник можна натерти на дрібній тертці або пропустити через часникодавку. Змішати часник із майонезом. Якщо ви використовуватимете сметану, то не забудьте її трохи присолити.
- Перший лист лаваша змащуємо майонезом із часничком і викладуємо моркву по-корейськи. Зверху розташовуємо другий лист лаваша і змащуємо його сиром, з’єднаним із зеленню та майонезом.
- Після цього акуратно згортаємо рулет та фіксуємо харчовою плівкою. Ставимо в холодильник на пару годин, щоб наш рулет просочився. Потім звільняємо від плівки та нарізаємо порційними шматочками, викладаючи на блюдо.
Такий рулет точно сподобається вашим рідним та близьким, обов’язково приготуйте!