Раніше ми розповідали, як приготувати рогалики з пісочного тіста за бабусиним рецептом.
Інгредієнти:
- 600 г борошна
- 220 мл кефіру
- 2 яйця
- 1 упаковка розпушувача
- 100 г цукру
- 100 мл олії
- 1 упаковка ванільного цукру
- щіпка солі
Приготування:
- У мисці потрібно змішати яйця, цукор, ванільний цукор, сіль, олію та кефір.
- Просіяти борошно і додати до нього розпушувач – знову перемішати.
- Борошно з розпушувачем частинами ввести в яєчно-кефірну суміш і ретельно вимісити тісто – воно повинно вийти м’яким, але не липнути до рук. Кількість муки регулюйте самостійно.
- Тісто, що вийшло, потрібно розділити на 3-4 частини. Розкачати тонко та розрізати на трикутники, вибираючи бажаний розмір. Викласти начинку (це може бути будь-яке повидло, джем, шоколад) та сформувати рогалики.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
- Готові рогалики можна присипати цукровою пудрою.
Все! Апетитні ласощі готові!