Особливо вигідно їх готувати, якщо після вчорашньої вечері в холодильнику залишилося картопляне пюре.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріжки з яблуками з незвичайного тіста.
Інгредієнти:
- картопля – 500 гр;
- крохмаль – 80 гр;
- куряче яйце – 1 шт.
- сир за бажанням.
Приготування:
- Якщо пюре у вас немає, його можна приготувати. Для цього відваріть очищену картоплю в підсоленій воді та зробіть з неї пюре. Дайте час охолонути. Потім вбийте яйце, додайте крохмаль, улюблені спеції, сіль та замісіть тісто.
- Поділіть картопляне тісто на 10 шматочків і сформуйте невеликі пиріжки. Якщо в холодильнику є сир, його можна додати в центр кожного пиріжка і загорнути тісто навколо начинки.
- Пиріжки обсмажуємо протягом 5-7 хвилин на олії на сковороді з обох боків до появи рум’яної скоринки. Такі пиріжки можна пекти в духовці, розігрітій до 200 градусів приблизно 15-20 хвилин.
І все, чудовий перекус готовий.