Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 500 гр;
- сіль – 1 ч. л;
- цукор — 1 ч. л;
- вода – 200 мл (тепла);
- молоко – 100 мл (тепле);
- соняшникова олія — 60 мл (3 ст. л).
Приготування:
- У мисці з’єднати борошно і додати всі інші інгредієнти для тіста, змішати їх і вимішати до однорідності. Коли тісто буде готове, потрібно присипати борошном поверхню столу і розкачати качалкою кола під розмір сковорідки, на якій ви готуватимете лаваш. Товщина тіста – не більше двох міліметрів.
- Суху сковорідку поставити на вогонь, почекати, поки вона нагріється і обсмажити кожен коржик з обох боків до зміни кольору тіста.
- Щоб готові лаваші були м’якими та еластичними, їх треба накрити рушником. А коли повністю охолонуть, можна розкласти по пакетах.
Раніше ми розповідали, як приготувати бюджетну, але дуже смачну піцу.