П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЯк з вермішелевого супу створити кулінарний шедевр і не розварити макарони

Як з вермішелевого супу створити кулінарний шедевр і не розварити макарони

Этот материал также доступен на русском языке
Будь-яка господиня мріє готувати не лише смачно, а й красиво. А краса досягається за допомогою різних хитрощів, хитрощів і... з досвідом. Наприклад, як зробити, щоб макарони залишилися цілими в супі та не переварилися.
Багато хто любить такі перші страви: вірним способом зробити суп смачнішим і ситним є додавання в блюдо вермішелі. Однак іноді макарони розвалюються у рідині. Виникає відчуття, що продукт було перетравлено.
Уникнути неприємного наслідку нескладно, якщо знати про секрети професійних кулінарів.

Що робити, щоб макарони в супі не розварилися?

Вермішель і дрібні макарони потрібно класти у суп за хвилину до закінчення приготування страви. Більші макарони (ріжки або пір’я) можна залишити варитися на кілька хвилин, але не варити до готовності. Після того як ви знімете страву з плити, макарони дійдуть самі.

Якщо повністю доварити макарони, поки суп кипить, то в процесі охолодження вони вберуть багато рідини і суп перетвориться на кашу.

Щоб макарони у супі не розварилися, їх потрібно обсмажити на сковороді з невеликою кількістю олії або без неї. Щойно макарони стануть трохи рум’яними, додайте їх у суп. Далі треба довести суп до кипіння і одразу вимкнути.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні