Наші п’ять простих порад допоможуть вам у виборі натурального твердого сиру без пальмової олії.
- Натуральний твердий сир швидко обвітрюється при кімнатній температурі.
- Що сир дорожчий, то більшою є ймовірність, що він зі справжнього молока.
- Якщо при кімнатній температурі на сирі з’являються крапельки жиру – це також ознака гарної якості. Якщо сир покривається крапельками води, він містить рослинні жири.
- Спробуйте скачати кульку із сиру. Якщо сир розкришиться – значить, натуральний. Якщо вийде кулька – перед вами сирний продукт, вона м’яка, як пластилін.
- Капніть на шматочок сиру трохи йоду. Якщо з’явився синій або зелений відтінок – сир містить крохмаль. Справжній сир не змінить кольору.