П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяДля чого розумні господині посипають печінку перед приготуванням содою: секрет здивує багатьох

Для чого розумні господині посипають печінку перед приготуванням содою: секрет здивує багатьох

Этот материал также доступен на русском языке
Печінка – популярний недорогий продукт, який багато хто з нас любить готувати. Але часто печінка виходить жорсткою, гіркуватою, з неприємним запахом. Вирішити цю проблему допоможе звичайна сода.

Таким чином можна готувати курячу, яловичу та свинячу печінку.

Порадувати сім’ю можна, приготувавши печінку з яблуками.

Господині вигадують різні способи, щоб страва з печінки вийшла смачною та ароматною.

Що ж дає сода? Сода – відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також цей порошок допоможе позбавитися неприємного присмаку.

Вона допомагає видалити гіркоту, а ще сформувати апетитну скоринку.

Потрібно додати соди трохи в процесі термічної обробки, тобто посипати готову для приготування печінку содою.

Або ж замочити печінку в соді. Для цього одну неповну чайну ложку соди розводять у літрі води та відправляють очищений субпродукт вимочувати на 60 хвилин. Після цього печінку промивають і приступають до приготування.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні