Інгредієнти:
- Борошно – 15, склянки;
- Молоко – 2 склянки;
- Вода – 1 склянка;
- Яйця – 3 шт.;
- Цукор – 3 столові ложки;
- Рослинна олія – 3 столові ложки;
- Сіль – 0,5 чайної ложки.
Приготування:
- В глибоку ємність вбити яйця. Збити їх кухонним віночком до утворення невеликої піни.
- Додати сіль, цукор, а також влити половину молока. Все ретельно перемішати віночком.
- В тісто додати борошно, але обов’язково перед цим його слід просіяти через сито, щоб тісто було ніжним та смачним. Борошно всипати потрібно в кілька етапів, щоб у тісті не утворювались грудочки.
- Влити соняшникову олію та інше молоко. Все знову ретельно змішати.
- Закип’ятити воду та вилити її в тісто. Перемішати до однорідного стану.
- Розігріти сковорідку. Змастити олією.
- Половником вилити на сковорідку тісто і рівномірно розподілити його по дну.
- Смажити млинці з двох боків на маленькому вогні протягом 1-2 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.