Сьогодні ми пропонуємо заготовити насичений вітамінами салат “шестерочка”. А свою назву він отримав за шість основних інгредієнтів. Незважаючи на таку кількість складових, салат готується надзвичайно просто.
Інгредієнти
1 кг капусти
1 кг моркви
1 кг цибулі
1 кг болг. перцю
1 кг помідорів
1 кг огірків
5 ч. л. солі
5 ст. цукру
1 склянка росл. олії
1 склянка оцту 9%
часник за бажанням
Приготування
- Все нарізати соломкою, залити олією, оцтом, засипати цукровим піском та сіллю, перемішати та дати настоятися 1 годину.
- Поставити варити. Після закипіння варити не більше 10 хвилин.
- Розкласти банки рівномірно з маринадом.
Закатати.