П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо смачно: швидкі тефтелі з рису

Готуємо смачно: швидкі тефтелі з рису

Этот материал также доступен на русском языке
Проста, смачна та ситна страва на кожен день! М'ясні тефтелі з рисом з підливою – це дуже швидкий та бюджетний спосіб нагодувати родину. На гарнір підійдуть свіжі овочі та зелень. Адже у складі тефтелей уже є рис. Але і з картопляним пюре вони йдуть чудово.

 Швидкі тефтелі з рису

Фарш – 500 грамів, рис відварений – 150 грамів, сир – 100 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, томатна паста – 1 столова ложка, яйце – 1 штука, зелень – 1 пучок, панірувальні сухарі – 100 грамів, олія рослинна – 6 столових ложок, сіль – за смаком.

  • У фарш додати сіль, перець, тертий сир, відварений рис, дрібно нарізану зелень та яйце.
  • Суміш ретельно перемішати, сформувати маленькі кульки, запанірувати в сухарях і викласти на деко, змащене олією.
  • У томатній пасті пасерувати дрібно нарубану цибулю і натерту на середній тертці моркву.
  • Залити готовим соусом тефтелі й поставити страву у розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.

Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажити на сковороді, протушкувати в соусі до готовності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні