Курині відбивні під грибною шубою
Інгредієнти:
800 г курячого філе
250 г печериць
1 цибуля
150 мл вершків 15-20%
сіль та перець за смаком
олія для обсмажування
2 яйця
100 г борошна
150 г сиру
Приготування
- Гриби обсмажуємо на олії з цибулею, солимо і перчимо на смак, вливаємо вершки і доводимо до загусання.
- Куряче філе розрізаємо на пластини шириною не більше 1 см. Відбиваємо з двох сторін, також з двох сторін солимо і перчимо, втираючи спеції руками.
- Потому кожен шматочок обмокуємо в борошно, потім обволікаємо в яйці і обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистості.
- Після викладаємо відбивні на лист, зверху розподіляємо гриби і посипаємо тертим сиром.
- Надправляємо страву в духовку на 10 хвилин при 180°.