Багато хто часто задається питанням – чи потрібно додавати у сирники яйця. Відповідь знають лише досвідчені господині, які вже набили руку та пройшли шлях помилок та проб.
Раніше ми ділилися рецептом сирників, які завжди виходять ідеальними.
Досвідчені кулінари вважають, що цей компонент зайвий. Але найчастіше саме яйце використовується для того, щоб сирники не розвалилися на сковороді під час смаження.
Але не варто додавати все яйце. Достатньо обмежитися жовтком.
На 350-400 г сиру достатньо взяти всього один жовток.
Також можна готувати сирники без яєць. Не варто забувати про скріплюючий компонент. У цій якості підійде банан, манка, вівсянка, рисове або пшеничне борошно.
Головне не перебрати з цими продуктами і тоді ваші сирники вийдуть просто ідеальними і на смак, і на вигляд.