Так, якщо ви хочете, щоб капуста вийшла пікантною та з легкою солодкістю, додайте гірчицю та мед.
Раніше ми розповідали, чому пенсіонерам потрібно їсти капусту.
Цілком вистачить взяти по ложці меду та гірчиці, довести їх до однорідного стану, влити невелику кількість води. А потім ввести цю заправку за п’ять хвилин до готовності капусти. Ця кулінарна хитрість зробить тушковану капусту справжнім шедевром.
Багато господинь при тушкуванні капусти обмежуються додаванням солі, перцю та невеликої кількості зелені. Але спробуйте нові поєднання. Відмінним доповненням до капусти стане кардамон, порошок кореня імбиру, часник та коріандр. Ці спеції краще додавати у невеликій кількості.
Обов’язково спробуйте ці варіанти приготування тушкованої капусти, вони вам сподобаються.