П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЩо додати при приготуванні тушкованої капусти, щоб страва вийшла надзвичайно смачною?

Що додати при приготуванні тушкованої капусти, щоб страва вийшла надзвичайно смачною?

Этот материал также доступен на русском языке
Тушкована капуста для багатьох це звичайна страва, але є хитрощі, які допоможуть зробити її більш цікавою та гідною навіть святкового меню.

Так, якщо ви хочете, щоб капуста вийшла пікантною та з легкою солодкістю, додайте гірчицю та мед.

Раніше ми розповідали, чому пенсіонерам потрібно їсти капусту.

Цілком вистачить взяти по ложці меду та гірчиці, довести їх до однорідного стану, влити невелику кількість води. А потім ввести цю заправку за п’ять хвилин до готовності капусти. Ця кулінарна хитрість зробить тушковану капусту справжнім шедевром.

Багато господинь при тушкуванні капусти обмежуються додаванням солі, перцю та невеликої кількості зелені. Але спробуйте нові поєднання. Відмінним доповненням до капусти стане кардамон, порошок кореня імбиру, часник та коріандр. Ці спеції краще додавати у невеликій кількості.

Обов’язково спробуйте ці варіанти приготування тушкованої капусти, вони вам сподобаються.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні