Ми не могли встояти від спокуси спробувати такий популярний новий рецепт.
А чи знаєте ви, що суфле – страва французького походження з яєчних жовтків, змішаних з різноманітними інгредієнтами, куди потім додають збиті доби. Може бути основною стравою або солодким десертом.
Інгредієнти:
Яйця – 4 шт.
Шоколад – 100 гр.
Сир – 300 гр.
Як приготувати торт-суфлі «Белла»:
- Розтопіть шоколад і залиште розплавлену масу пристигнути.
- Збийте яєчні жовтки з сиром до однорідної консистенції.
- Білки збийте до стійких піків і обережно з’єднайте з сирно-шоколадною масою.
- Перемішуйте силіконовою лопаткою знизу вгору.
- Викладіть суміш у круглу форму діаметром близько 20 сантиметрів, попередньо покривши дно пергаментом.
- Розташуйте форму в деку з водою так, щоб рідина покривала її наполовину.
- Випікайте в духовці 50-55 хвилин при температурі 180 градусів.
Залишіть суфле охолонути протягом 10 хвилин, перекладіть його з форми і залиште повністю остигати.
Як подавати
Охолоджене суфле присипте цукровою пудрою або шоколадною стружкою, подавайте нарізавши на порційні шматочки.