Інгредієнти:
молоко – 200 мл
вода – 150 мл,
яйце куряче – 2 шт.,
цукор – 2 чайні ложки,
сіль – 0,5 чайної ложки,
борошно – 1 склянка (200 мл),
олія рослинна – 2 столові ложки,
фарш свинячий – 300 г,
цибуля ріпчаста (у фарш) – 1-2 шт.
Приготування:
- Збити яйця. Додати воду, молоко та цукор, добре перемішати або збити. В останню чергу додати борошно та олію, збити. Тісто має бути рідким.
- Посмажити млинці на розігрітій сковороді. Перед смаженням першого млинця сковороду потрібно змастити. Надалі змащувати не потрібно, тому що до складу тіста входить олія.
- Цибулю дрібно нарізати у фарш. Щоб фарш був соковитішим, треба додати багато цибулі.
- У фарш додати, цибулю, сіль, перець і холодну воду, добре перемішати. Фарш не повинен бути густим і повинен легко намазуватись на млинці.
- Млинці розрізати навпіл і на кожну половину намазати фарш. Загорнути краї млинців так, щоб вийшов трикутник. А можна викласти фарш тільки на третину половини млинця товстішим шаром і потім скласти трикутником.
- Готові млинці або одразу посмажити на невеликому вогні, або відправити в морозилку. При потребі діставати з морозилки і смажити, не розморожуючи, на невеликому вогні.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як спекти мереживні млинці.