Субота, 23 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТонкі, мереживні та не рвуться: розкрито головний секрет млинців – ні молоко,...

Тонкі, мереживні та не рвуться: розкрито головний секрет млинців – ні молоко, ні вода не знадобляться

Этот материал также доступен на русском языке
Млинці - улюблені ласощі багатьох, але часто при смаженні вони рвуться або виходять не такими тонкими, як хотілося б. Але є одна хитрість, яка допоможе спекти вам не просто смачні млинці, а неперевершені.

Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.

І йдеться про воду, в якій варилися макарони.

Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.

Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:

  • Відвар від макаронів – 300 мл
  • Яйце куряче – 2 шт.
  • Борошно пшеничне – 3 ст.л.
  • Олія рослинна – 1 ст.л.
  • Сіль – 1 щіпка
  • Цукор – 1 ст.л.

Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.

Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні