Головна хитрість полягає в тому, що молоко для замішування тіста на млинці не знадобиться. Його замінюють іншим інгредієнтом.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти млинці на дріжджах.
І йдеться про воду, в якій варилися макарони.
Після варіння макаронів не виливайте рідину в раковину, краще перелийте її у відповідний посуд і відправте в холодильник і бажано на ніч. А вже вранці на основі відвару можна приготувати чудові млинці.
Для приготування млинців на макаронному відварі нам знадобляться:
- Відвар від макаронів – 300 мл
- Яйце куряче – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 3 ст.л.
- Олія рослинна – 1 ст.л.
- Сіль – 1 щіпка
- Цукор – 1 ст.л.
Всі ці інгредієнти потрібно з’єднати за допомогою віночка, щоб не було грудочок і смажити на сковороді, чим менше ви наллєте тіста, тим тоншими будуть млинці.
Не бійтеся, що можуть порватися. Завдяки крохмалю, що виділяється у воду при варінні макаронних виробів, вони будуть еластичними, мереживними та дуже смачними.