Хачапурі – це національна грузинська страва, яку під силу приготувати кожному. Для традиційних хачапурі обов'язково замішують тісто, розкочують його, а ми спростимо процес приготування. Але в результаті отримаємо страву, яка ідеально підійде в якості закуски або смачного сніданку.
по 100 грамів твердого сиру та сулугуні (можна взяти домашній сир),
2 столові ложки олії,
кріп та зелена цибуля за смаком.
Приготування:
Яйце, кефір та сіль з’єднуємо та добре розмішуємо.
Поступово вводимо борошно та розпушувач, перемішуємо все до того стану, щоб не залишилося грудочок.
Сир натираємо на тертці, зелену цибулю та кріп потрібно дрібно нарубати. Додаємо ці інгредієнти до нашого тіста.
На сковороді розігріваємо масло, обсмажуємо ліниві хачапурі до рум’яності, для чого на кожній стороні їх потрібно тримати по кілька хвилин. Сковороду необхідно прикривати кришкою.