П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТакої смачної тушкованої капусти ви ще не їли: лише один інгредієнт зробить...

Такої смачної тушкованої капусти ви ще не їли: лише один інгредієнт зробить страву шедевром

Этот материал также доступен на русском языке
Тушкована капуста – улюблена страва багатьох українців. Але, крім смаку, вона ще й дуже корисна для нашого здоров'я. Але не всі знають, що потрібно додати при приготуванні капусти, щоб вона вийшла в рази смачнішою.

Виявляється, зробити смак тушкованої капусти цікавішими та багатшими допоможуть найпростіші інгредієнти.

Перше місце у чорносливу. Чорнослив ідеально поєднується з капустою, роблячи звичайну страву оригінальною. Але не забудьте перед додаванням у капусту його добре промити і дрібно нарізати.

Чорнослив додають до капусти за 10 хвилин до готовності страви.

Другим секретним інгредієнтом є куркума. Вона додасть готовій страві красивий золотистий колір. Така капуста буде неймовірно апетитною.

Якщо ви хочете отримати капусту з ніжною консистенцією, то допоможе вам у цьому томатна паста та борошно. У склянці окропу потрібно добре розмішати 1 столову ложку борошна і 2 столові ложки томатної пасти. Суміш вводять у блюдо за 25 хвилин до закінчення приготування.

Будь-який із цих варіантів зробить тушковану капусту набагато смачнішою, ваші рідні чи гості точно попросять добавку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні