П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяГотуємо на Великдень: печеня з курячими ніжками та овочами

Готуємо на Великдень: печеня з курячими ніжками та овочами

Этот материал также доступен на русском языке
Багато господинь люблять заздалегідь продумувати меню і вже зараз думають про те, що приготувати на Великдень 2023. Наші рецепти допоможуть вам у пошуках і виборі страви, що найбільш підходить для вас.

Печеня з курячими ніжками та овочами

Інгредієнти:

  • курячі гомілки – 1 кілограм,
  • картопля – 2 штуки,
  • морква – 2 штуки,
  • томатна паста – 2 столові ложки,
  • цибуля – 1-2 штуки,
  • олія,
  • зелень, сіль та перець – за смаком.

Приготування

  • На сковороді з невеликою кількістю олії обсмажити нарізані кубиками цибулю та моркву.
  • Додати до них спеції і смажити ще 4-5 хвилин.
  • У сковороду або форму для запікання перекласти овочі, нарізану великими шматками картоплю і курячі гомілки.
  • Влити томатну пасту, розведену з водою, і готувати страву в духовці 30 хвилин.

Перед подачею курячі гомілки посипати дрібно нарізаною зеленню.

Ми вже радили:

Готуємо на Великдень: паска з білим шоколадом.

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні