П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяПростіше не буває: як замаринувати м'ясо на шашлик за 15 хвилин

Простіше не буває: як замаринувати м’ясо на шашлик за 15 хвилин

Этот материал также доступен на русском языке
Психологи радять не ставити життя на паузу через війну, яка триває в Україні вже більше року. Якщо у вас є настрій та бажання, то обов'язково приготуйте шашлик. А як правильно зробити маринад, ми вам підкажемо.

М’ясо маринують для того, щоб запечатати сік усередині кожного шматочка. Хтось залишає м’ясо в маринаді на ніч, хтось – на кілька годин, а хтось – лише на 15 хвилин.

Зазвичай для маринаду використовують кефір, оцет, майонез чи гранатовий сік.

Але як скоротити час маринування до 15 хвилин? Виявляється, все дуже просто.

Нарізане м’ясо потрібно відправити у звичайний пакет та залити мінеральною водою. І відразу щільно зав’язати пакет, щоб з нього не виходили бульбашки від мінералки.

Далі пакет із усім вмістом треба ретельно пом’яти руками протягом 10-15 хвилин. Від того, наскільки старанно ви це робитимете, залежить смак майбутнього шашлику. Після такої процедури він повинен вийти м’яким та соковитим.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно варити вівсянку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні