П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТорт без випічки - покроковий рецепт приготування

Торт без випічки – покроковий рецепт приготування

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви не маєте часу для випічки торта, його можна приготувати з печива і смачного заварного крему. Такий торт нічим не відрізнятиметься від приготовленого в духовці.

Інгредієнти:

  • молоко – 1 л,
  • кокосова стружка – 80 г,
  • яйця – 1 шт.,
  • борошно – 4 столові ложки,
  • цукор – 4 столові ложки,
  • печиво – 300 г.

Приготування:

  1. Яйце збити з цукром, додати борошно, перемішати і влити молоко.
  2. Перелити в каструлю та поставити на середній вогонь. Постійно помішуючи, зварити крем до загустіння.
  3. Зняти з вогню та додати кокосову стружку, добре перемішати.
  4. Печиво полити молоком або занурити в молоко буквально на секунду і викласти на дно форми.
  5. Зверху змастити все печиво кремом і викласти шар печива. Продовжувати укладати шарами, доки продукти не закінчаться.
  6. Готовий торт помістити в холодильник на кілька годин.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні