Інгредієнти:
- фарш – 500 г,
- рис відварений – 150 г,
- твердий сир – 100 г,
- цибуля ріпчаста – 2 шт.,
- томатна паста – 1 столова ложка,
- яйце – 1 шт.,
- морква – 1 шт.,
- панірувальні сухарі – 100 г,
- зелень, сіль та рослинна олія – за смаком.
Приготування:
- У фарш додати сіль, перець, тертий сир, відварений рис, рубану зелень та яйце.
- Суміш ретельно перемішати та сформувати маленькі кульки.
- Кульки запанувати в сухарях і викласти на лист.
- Пасерувати цибулю, моркву та томат.
- Залити соусом тефтелі і поставити запікатися в духовку до готовності.
Тефтелі можна приготувати на сковороді: злегка обсмажити і тушкувати в соусі до готовності.