П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТефтелі з рисом – який інгредієнт потрібно додати, щоб вони вийшли ніжними

Тефтелі з рисом – який інгредієнт потрібно додати, щоб вони вийшли ніжними

Этот материал также доступен на русском языке
Тефтелі – це не лише чудовий гарнір, але й повноцінна страва. Але не у всіх господинь вони виходять ніжними та соковитими. Вся справа в інгредієнтах.

Інгредієнти:

  • фарш – 500 г,
  • рис відварений – 150 г,
  • твердий сир – 100 г,
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.,
  • томатна паста – 1 столова ложка,
  • яйце – 1 шт.,
  • морква – 1 шт.,
  • панірувальні сухарі – 100 г,
  • зелень, сіль та рослинна олія – за смаком.

Приготування:

  1. У фарш додати сіль, перець, тертий сир, відварений рис, рубану зелень та яйце.
  2. Суміш ретельно перемішати та сформувати маленькі кульки.
  3. Кульки запанувати в сухарях і викласти на лист.
  4. Пасерувати цибулю, моркву та томат.
  5. Залити соусом тефтелі і поставити запікатися в духовку до готовності.

Тефтелі можна приготувати на сковороді: злегка обсмажити і тушкувати в соусі до готовності.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні