П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНавіщо досвідчені господині посипають цибулю цукровою пудрою: секрет здивує багатьох

Навіщо досвідчені господині посипають цибулю цукровою пудрою: секрет здивує багатьох

Этот материал также доступен на русском языке
Цибуля – незамінна у приготуванні багатьох страв. Смажена цибулька зробить смачним картопляне пюре, улюблені макарони або кашу. Але для цього її потрібно правильно приготувати.

Не у всіх господинь смажена цибуля виходить золотистою і смачною. Щоб збільшити шанси створення продукту потрібної консистенції і потрібного кольору, рекомендується використовувати додатковий інгредієнт.

І цей інгредієнт – звичайна цукрова пудра. Саме пудрою і потрібно посипати нарізану цибулю, що знаходиться на розігрітій сковороді.

Застосування даного кулінарного секрету стане гарантією появи у смаженої цибулі золотистості та більш цікавого та збалансованого смаку.

Але пам’ятайте, що потрібно використовувати не цукор, а саме пудру. І кількість інгредієнта має бути мінімальною, інакше цукор заб’є увесь смак цибулі.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому жовток яйця синіє при варінні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні