ІНГРЕДІЄНТИ:
квашена капуста – 300 г,
свіжа капуста – 300 г,
свіжі гриби – 250 г,
картопля – 1-2 шт.,
олія – 2 столові ложки,
вода – 200 мл,
сіль, перець та зелень – за смаком.
Приготування:
- Свіжу капусту нарізати соломкою.
- На дно ємності мультиварки налити олію і зверху викласти капусту.
- Далі розкласти гриби та скибочки очищеної картоплі.
- Картоплю можна замінити 100 г відвареної або консервованої квасолі.
- Овочі посолити, поперчити додати лавровий лист і зелень.
- Квашену капусту віджати від соку і викласти зверху та влити воду.
- Помістити ємність у мультиварку та увімкнути режим «Тушкування» на 30 хвилин. Якщо бігос тушкувати у казанку, на це піде близько години.