Варення із гарбуза з лимоном

Этот материал также доступен на русском языке

варенье
З гарбуза можно приготувати безліч страв, серед яких навіть варення.

ІНГРЕДІЄНТИ: гарбуз – 1 кг, цукор – 1 кг, лимон – 1 шт., вода – 1 склянка.

ЯК ГОТУВАТИ

  • Гарбуз очистити від шкірки і нарізати тонкими часточками.

  • Лимон нарізати разом із шкіркою або пропустити через м’ясорубку.

  • У каструлю всипати цукор, налити води і дати закипіти на середньому вогні.

  • Додати у сироп шматочки гарбуза і подрібнений лимон.

  • Ретельно перемішати і варити близько години.

  • Готове варення залити у пастеризовані банки і закатати.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?