Вівторок, 26 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЧи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

Чи вмієте ви готувати начинку з яблук для пиріжків?

Этот материал также доступен на русском языке
Щоб пиріжки з яблуками вийшли пишними, потрібно правильно приготувати начинку.

На 1 кг яблук візьміть 4-5 столових ложок цукру, 30 г вершкового масла, пару щіпок кориці, за бажанням.

  • У сковороді розпустити вершкове масло (маргарин не підходить!)
  • Додати шматочки яблук і гасити 3–4 хвилини на середньому вогні, без кришки, акуратно помішуючи лопаткою.
  • Присипати цукром та корицею.
  • Томити ще 2-3 хвилини, до м’якості. Шматочки не повинні бути готовими повністю, інакше ви отримаєте не начинку, а пюре.
  • Злити весь сік із сковороди – зайвої рідини бути не повинно.
  • Шматочки яблук остудити до кімнатної температури.

Начинка готове до роботи. Можна замішувати тісто та ліпити пиріжки.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні