Вівторок, 30 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 21 по 27 листопада

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 листопада

Этот материал также доступен на русском языке
У понеділок – вівторок людей охоплює інформаційно-психологічне протиборство, надмірна прихильність до будь-яких ідей, що створює похмуру, давну атмосферу. Невизначеність соціально-економічних процесів змушує діяти інакше у звичних та знайомих обставинах.

Весь тиждень доводиться тримати баланс то із зовнішнім світом, то із внутрішніми протиріччями. Впоратися з тривожністю та страхами допомагає колективна робота, спілкування у групі однодумців, метою яких є взаємодопомога та досягнення спільної мети.

22 листопада о 10:21 Сонце входить на знак Стрільця, що найкраще позначиться на фізичному та психічному стані людей. Похмурі думки зникають, з’являється натхнення та віра у щасливе майбутнє. Енергія суспільної уваги сприяє вирішенню багатьох проблем.

Молодий місяць у Стрільці 24 листопада обнулює негативні програми минулого місячного місяця, і це сприятиме покращенню у всіх життєвих областях. З цього дня загальне енергетичне тло, обставини, розвиток тих чи інших процесів стають позитивнішими і сприятливішими. Починається дуже динамічний період.

Загалом тиждень сприятливий для набуття популярності, розширення бізнесу, співпраці із зарубіжними фірмами, вирішення юридичних питань. Проте слід враховувати, що розмаїття інформації заважає побачити головне, втомлює, що створює прекрасний грунт діяльності пропагандистів і маніпуляторів.

Гороскоп на тиждень з 21 по 27 листопада

Овен

Цього тижня уважно поставтеся до свого здоров’я. Можливо, будуть незаплановані витрати на ліки. У вихідні дні чекайте на гості родичів та приємні сюрпризи.

Телець

Не виключено, що тижня вами спробують маніпулювати. Хтось спробує змусити вас зробити щось, крім вашого бажання та волі. Тому вам слід бути рішучішим і категорично сказати «ні».

Близнюки

Вам доведеться ухвалити важливе рішення, яке визначить ваше життя у найближчому майбутньому. Але для цього треба бути готовим до всього нового. Неоціненну допомогу надасть старий друг, з яким ви давно не бачилися.

Рак

Тримайте свою мову за зубами. Особливо це стосується чужих таємниць. Інакше вам загрожує серйозний конфлікт. Якщо не брати до уваги незначних проблем, ваше здоров’я цього тижня покращиться.

Лев

Утримайтеся від ухвалення якогось важливого рішення та не приймайте на себе додаткових зобов’язань. Спілкування з приємними людьми та старими знайомими принесе задоволення у вихідні.

Діва

Ви знайдете те, що давно шукали. Але ці пошуки будуть пов’язані з великими труднощами та призведуть до фізичного перенапруження. Тому важливо добре відпочити у вихідні, краще в повній самоті.

Терези

Навчіться говорити «немає»! Інакше вам сядуть на шию і спробують скористатися вашою наївністю та добротою. Плануйте зустріч із близькими друзями. Це гарна нагода підняти собі настрій.

Скорпіон

Ваше фінансове становище на цьому тижні покращиться. Не довіряйте навіть тим, хто намагається бути вашим другом: хтось із них може завадити вам заради своїх честолюбних задумів.

Стрілець

Ви сповнені сил, енергії і готові взятися за будь-яку домашню справу. Однак можливі непередбачені події у сімейному житті, які вимагатимуть від вас дипломатичності. Намагайтеся твердо стояти на своєму.

Козеріг

Цього тижня вам потрібно виявляти обережність та прислухатися до інтуїції. Крім того, думайте про інших і намагайтеся йти на компроміс, щоб уникнути суперечок. В усьому іншому удача на вашій стороні.

Водолій

Вдалий час реалізації задуманих планів. Вам доведеться багато спілкуватись, переважно з близькими родичами.

Риби

Намагайтеся утриматися від обіцянок – нічого із запланованого вам виконати цього тижня не вдасться. Будьте стриманими з людьми, які вам неприємні, інакше можливі скандали.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні