Інгредієнти:
велика картопля – 3 шт.,
кабачок – 1 шт.,
цибуля – 1 шт.,
морква – 1 шт.,
яйце 1 шт.,
сметана – 1 столова ложка,
борошно – 250-300 г,
олія,
сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Картоплю очистити, нарізати на частини та відварити до готовності.
- Цибулю дрібно нарубати, моркву натерти на великій тертці та обсмажити.
- Кабачок, можна зі шкіркою, натерти на великій тертці і віджати.
- Додати кабачок до моркви з цибулею та обсмажувати ще кілька хвилин.
- Овочі посолити, поперчити та остудити.
- У варену картоплю вбити яйце, додати ложку сметани, сіль і потовкти в пюре.
- У пюре всипати борошно та перемішати.
- Картопляне тісто та овочеву масу розділити на 4 частини.
- Добре посипати борошном обробну дошку.
- Взяти одну частину тіста і рукою зробити коржик приблизно 1 см завтовшки.
- На один бік коржика викласти частину овочів і заліпити як чебурек.
- Смажити в олії до рум’яної скоринки.