Інгредієнти:
яйця – 4 шт.,
цибуля – 1 шт.,
часник – 2 зубчики,
помідори – 3-4 шт.,
болгарський перець – 1 шт.,
олія – 2 столові ложки,
перець чорний, сіль та цукор – за смаком.
Приготування:
- Овочі помити, цибулю очистити і дрібно нарізати.
- Перець звільнити від насіння і нарізати кубиками.
- Помідори надрізати навхрест, обдати окропом, зняти шкірку і нарізати кубиками.
- Розігріти олію в сковороді, обсмажити цибулю до золотистого кольору.
- Додати в сковороду решту овочів і тушкувати 10-15 хвилин до м’якості.
- Зробити поглиблення в соусі та вбити яйця.
- Приправити спеціями, посипати подрібненим часником і тримати на вогні, поки білок не схопиться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати оригінальну страву зі спагетті та баклажанів.