Інгредієнти:
манна крупа – 300 г,
молоко – 1 склянка,
яйця – 2 шт.,
цукор – 4 столові ложки,
яблука – 4 шт.,
вишня без кісточок – 100 г,
вершкове масло – 50 г,
панірувальні сухарі – 4 столові ложки.
Приготування:
- Манну крупу зварити на молоці, додати цукор і дрібку солі. Злегка остудити.
- Ввести в кашу жовтки та збиті білки.
- Яблука очистити, нашаткувати соломкою та тушкувати з вишнею та цукром.
- Форму для запікання змастити олією та посипати 1 столовою ложкою сухарів.
- Вилити половину манної каші, на неї викласти шар фруктів і залити кашею, що залишилася.
- Зверху поставити кілька вишень, полити розтопленим маслом, посипати сухарями і запікати в духовці 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати спагетті в баклажані.