П’ять перевірених часом хитрощів:
1. Заморозити перед зберіганням. Можна заморожувати усі крупи, крім рисової.
2. Помістити в посуд з крупами висушену шкірку цитрусових. Можна використовувати також часникові часточки або висушені стручки гострого перцю.
3. Зберігати крупи в посуді з харчовою фольгою. Фольгу потрібно нарізати смужками або вистелити посуд зсередини. Замість фольги можна взяти металеві столові прилади – виделку, ложку або ніж.
4. У пакети або посуд з крупами покласти лавровий лист. Запах цієї прянощі відлякує міль. Попередньо шафу для зберігання круп слід обробити столовим оцтом.
5. Пересипати крупи в посудини, що щільно закриваються. Добре, якщо тара для зберігання буде скляною або пластиковою без доступу кисню