На пенсії - Живемо!

Щоб випічка не черствіла, до тіста потрібно додати секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке

булочки
Всі ми знаємо, що найсмачніша випічка відразу ж після приготування, на другий і третій день вона стає сухою та черствіє. Але якщо при замішуванні в тісто додати лише один інгредієнт, навіть на третій день пиріжки та булочки будуть немов тільки спечені.

Цей спосіб працює для будь-якої випічки – смаженої, печеної – пирогів, пиріжків, булочок, повідомляє Ukr.Media.

Що додати до тіста, щоб випічка не черствіла?

Йдеться про звичайний крохмаль — картопляний або кукурудзяний. Між іншим, з кукурудзяним крохмалем пиріжки виходять ще смачнішими та повітрянішими.

На якому етапі та скільки потрібно додавати його в тісто?

Крохмаль потрібно перемішати з мукою, перш ніж додавати його в тісто до інших інгредієнтів. На 4 склянки муки достатньо однієї столової ложки крохмалю. Пиріжки, пироги та будь-яка інша випічка після цього вийдуть м’якими, повітряними та смачними та залишаться такими протягом кількох днів.

Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?