П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяОригінально готуємо рибу: скумбрія з яблуками

Оригінально готуємо рибу: скумбрія з яблуками

Этот материал также доступен на русском языке
Яблука часто готують разом із птахом, але якщо ви додасте шматочки яблук до скумбрії, результат вас здивує.

Солодкий яблучний гарнір чудово підкреслить солонуватий смак риби.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • скумбрія – 1-2 шт.,
  • яблуко – 1-2 шт.,
  • цибуля — 1 шт.,
  • приправа для риби – 1 столова ложка,
  • тим’ян – 1 столова ложка,
  • соєвий соус – 2-3 столові ложки,
  • половина лимона,
  • сіль — за смаком.

ЯК ГОТУВАТИ

  • Рибу очистити та посипати приправою та сіллю.
  • Яблука нарізати тонкими часточками.
  • Очистити цибулю і нарізати кільцями, так само нарізати лимон.
  • Сформувати з фольги неглибокі човники, щоб не випливав сік під час запікання.
  • В човники викласти цибулю, присипати чебрецем.
  • Рибу нафарширувати яблуками, додати лимонних часточок і покласти в човники на цибулю.
  • Фольгу з рибою перекласти на лист, налити соєвий соус. Запікати рибу при температурі 200 градусів, не накриваючи фольгою, наступні 30 хвилин – до готовності, потім ще 10 хвилин при температурі 180 градусів, щоб риба придбала гарну рум’яну скоринку.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні