Солодкий яблучний гарнір чудово підкреслить солонуватий смак риби.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- скумбрія – 1-2 шт.,
- яблуко – 1-2 шт.,
- цибуля — 1 шт.,
- приправа для риби – 1 столова ложка,
- тим’ян – 1 столова ложка,
- соєвий соус – 2-3 столові ложки,
- половина лимона,
- сіль — за смаком.
ЯК ГОТУВАТИ
- Рибу очистити та посипати приправою та сіллю.
- Яблука нарізати тонкими часточками.
- Очистити цибулю і нарізати кільцями, так само нарізати лимон.
- Сформувати з фольги неглибокі човники, щоб не випливав сік під час запікання.
- В човники викласти цибулю, присипати чебрецем.
- Рибу нафарширувати яблуками, додати лимонних часточок і покласти в човники на цибулю.
- Фольгу з рибою перекласти на лист, налити соєвий соус. Запікати рибу при температурі 200 градусів, не накриваючи фольгою, наступні 30 хвилин – до готовності, потім ще 10 хвилин при температурі 180 градусів, щоб риба придбала гарну рум’яну скоринку.