Інгредієнти:
400-500 г молодої капусти,
2 пучки зеленої цибулі,
2 гілочки петрушки,
200 г сметани,
4 яйця,
200 г борошна,
1 чайна ложка розпушувача,
сіль – за смаком.
Приготування:
- Дрібно нарізати капусту, залити окропом і залишити на 10 хвилин.
- Приготувати тісто з яєць, сметани та борошна з розпушувачем, обов’язково підсолити.
- З капусти злити рідину та додати дрібно нарізану зелень. Посолити на смак.
- Форму для запікання змастити олією, викласти капусту у форму.
- Зверху залити капусту рідким тістом, рівномірно його розподіливши.
- Випікати пиріг при температурі близько 180 градусів 30 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як смачно приготувати курячу печінку.