Нам знадобляться:
картопля – 7 штук,
сир твердий – 200 грам,
яйця – 1 штука,
панірувальні сухарі,
сіль та чорний перець – за смаком.
Приготування:
- Картоплю відварити в мундирі, остудити, очистити від шкірки і натерти на великій тертці, додати яйце, сіль, спеції та замісити тісто.
- Тісто розкотити завтовшки 0,5 см і сформувати млинці діаметром з сковороду.
- Посипати зверху панірувальні сухарі, вдавити їх у тісто качалкою і викласти млинець на сковороду стороною, обваленою в сухарях .
- Смажити млинець 10 хвилин на невеликому вогні.
- На великій тертці натерти сир і посипати картопляний млинець зверху, потім накрити кришкою і смажити доти, поки сир не розплавиться.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати запіканку по-французьки з картоплі.