П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУлюблений десерт: молодільні яблучка

Улюблений десерт: молодільні яблучка

Этот материал также доступен на русском языке
Фаршировані яблука – чудовий десерт! Його люблять однаково і дорослі та діти, дівчатам та жінкам такі десерти допомагають підтримувати себе у чудовій формі, а дієтологи не втомлюються пропонувати його як здорову та корисну їжу.

Інгредієнти:

  • рис – 1 ст.
  • яблуко – 4 шт.
  • мед – 4 ст.л.
  • суміш із смажених горіхів та сухофруктів (родзинки, цукати та горіхи на вибір: мигдаль, кешью, фундук, волоські) – 200 гсахарна пудра – 1 ст.л.
  • гвоздика – 4 шт.
  • кориця мелена.

Покроковий рецепт приготування

  1. Рис відварити до готовності.
  2. Яблука промити, зрізати верхню частину так, щоб вийшла кришечка, і обережно видалити серцевину, м’якоть нарізати шматочками.
  3. Готуємо начинку: з’єднати рис, м’якоть яблук, мед і додати горіхи із сухофруктами, мелену корицю до смаку.
  4. Заповнюємо яблука рисовою масою: покласти 1-2 ст. суміші, потім гвоздику та заповнити яблуко доверху.
  5. Лист необхідно застелити папером для випічки (або фольгою), щоб яблучний сік не пригорів на ньому. Накриваємо яблука кришками і ставимо в розігріту до 180 ° С духовку. Запікати протягом 25-30 хвилин.
  6. Перед подачею посипати запечені яблука цукровою пудрою.

Раніше ми розповідали вам, як приготувати гарбузові кекси.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні