П’ятниця, 22 Листопада, 2024

Капуста з медом

Этот материал также доступен на русском языке
Нині саме час робити заготівлі з капусти. Головне - вибрати капусту пізніх сортів, і у вас точно все вийде. Сьогодні приготуємо капусту з медом.
Нам будуть потрібні:

Капуста – 3 кг, морква, сіль – столова ложка, вода – 600 мл, мед – столова ложка.

Капусту нашаткувати, моркву натерти. Додати сіль і добре розмішати. Дуже м’яти капусту не треба.

Перекласти овочі в банку, акуратно утрамбувати. Залити капусту кип’яченою холодною водою. Залишити бродити при кімнатній температурі.

На другий день злити розсіл разом із капустою в миску. Віджати капусту і знову помістити в банку.

У розсіл додати столову ложку меду. Мед розчинити і залити капусту знову тим самим розсолом.

Залишити заготівлю ще на добу в теплому місці. Потім капусту можна зберігати у холодильнику.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати лаваш із картоплею

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні