Моркву помити і очистити. Натерти на великій тертці. У чисту суху миску вбити сирі яйця, збити їх віночком. До збитих яєць додати цукор, корицю і знову все перемішати. В отриману суміш додати кефір. До суміші з кефіру і збитих яєць додати натерту моркву і ретельно все перемішати. Поступово ввести в тісто борошно і знову все перемішати. Постарайтеся додавати борошно маленькими порціями. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викласти тісто і смажити оладки. Вогонь має бути мінімальним, в іншому разі ваші оладки згорять зовні і залишаться сирими всередині. Обсмажити оладки з двох боків до золотистої скоринки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати морквяно-бурякові котлети.