ЯК ГОТУВАТИ?
1. Спагеті відварити у підсоленій воді до готовності. Відкинути на друшляк, а потім викласти на змащене олією деко у вигляді гнізд (4 шт.)
2. Цибулю дрібно посікти і додати до фаршу, посолити, поперчити, перемішати. Викласти фарш у центр гнізд. Кріп, петрушку, подрібнити і викласти на фарш.
3. Помістити деко в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
4. У кожне гніздо вилити яйце і запікати в духовці ще 10 хвилин.
Можна замість фаршу використовувати смажені гриби і замість яєць додати тертий сир.
Подавати на стіл з кетчупом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що Євген Клопотенко нагородив учасницю конкурсу “Борщу охота!”